Műszaki üzemeltetés (TFM)

A műszaki üzemeltetési szolgáltatás (TFM) olyan feladatok köre, amely magában foglalja a létesítmények fenntartásához kötődő napi műszaki feladatok rutinszerű elvégzését és biztosítja a vállalkozási tevékenység zavartalan működését, nyugodt munkahelyi légkört teremt és támogatja a dolgozók zökkenőmentes napi munkavégzését.

Vállalkozásunk ebben tud segíteni, mivel szolgáltatásaink egyik fő profilja ez a terület, amelyben nagy tapasztalattal rendelkező szakértő és elhivatott kollégákkal vállaljuk az üzemeltetési feladatok problémamentes teljesítését.
Új ügyfelek esetén a szolgáltatás bevezető szakaszában ügyfeleinkkel történő konzultációk során felmérjük a jelenlegi működési körülményeket, megtervezzük az üzemeltetést érintő munkafolyamatokat, javaslatokat teszünk az esetleges strukturális átalakításokra, átszervezésre, megvalósíthatósági tanulmányt és bevezetési tervet készítünk, majd bevezetjük az optimalizált üzemeltetési rendszert és megvalósítjuk a tervezés során rögzített elvárásokat. A bevezetést követően fenntartjuk és felügyeljük az üzemeltetési folyamatokat és javaslatokat teszünk a szükséges pontosításokra.

A napi szintű üzemeltetési folyamatok során fontosnak tartjuk a folyamatos visszacsatolásokat megbízóink felé, jelezzük a munka során tapasztalt fontosabb beavatkozásokat, valamint a szükséges intézkedéseket. Az elszámolási ciklusok végén átlátható, összefoglaló riportokat készítünk a megvalósult tevékenységekről, hogy megrendelőink naprakész információkat kaphassanak a tevékenység helyzetéről.
Szolgáltatási körünk ezen részébe az alábbi területek tartoznak:

  • Műszaki üzemeltetési folyamatok megtervezése, tanácsadás;
  • Karbantartási terv szakszerű összeállítása;
  • Tervszerű megelőző karbantartások megszervezése;
  • Létesítmények műszaki rendszereinek üzemeltetése;
  • Hibakezelési rendszer megtervezése, bevezetése;
  • Energiamenedzsment;
  • Szakhatósági felülvizsgálatok ügyintézése;
  • Alkatrész- és anyagbeszerzés;

Amennyiben érdeklődik az ilyen jellegű szolgáltatásaink iránt, akkor egy személyes találkozó időpontjának egyeztetése érdekében ide kattintva vegye fel kollégáinkkal a kapcsolatot!

MIÉRT MINKET VÁLASSZON?

MEGBÍZHATÓ SZAKÉRTELEM

Munkáink során mindig ellenőrzött és megbízható szaktudással rendelkező személyeket foglalkoztatunk így nem kell aggódnia az elvégzendő munkák minősége miatt.

ÁTLÁTHATÓ ELSZÁMOLÁS

Folyamatos kimutatásokkal átlátható képet adunk az elvégzett szolgáltatások teljesítéséről, hogy cége naprakész információkhoz jusson az üzemeltetési költségek alakulásáról.

PROAKTÍV ÜGYFÉLKAPCSOLAT

Folyamatosan jelezzük észrevételeinket, javaslatokat teszünk a felmerülő fejlesztési-, javítási igényekre vonatkozóan, így cégének elegendő a Core Business-re koncentrálnia.