Klímaszerelés, -telepítés

 

Ha megbízható klímaszerelő céget keres, akkor megtalálta! Szakértő csapatunk vállalja osztott klímaberendezések (split klímák) szakszerű és minőségi telepítését, rövid határidővel és kedvező árfekvéssel. Kiemelten hangsúlyozzuk, hogy a telepítést megelőzően nagyon fontos a minőségi és az esztétikai elvárásoknak megfelelő légkondicionáló berendezés telepítendő helyiség(ek)hez történő megfelelően méretezett kiválasztása! Nem ajánljuk a nagy áruházak polcain található “olcsó” berendezések önálló beszerzését, mert tapasztalataink azt mutatják, hogy végül ez a drágább megoldás…

Amennyiben megtisztel bennünket bizalmával, szívesen segítünk Önnek a megfelelő berendezés kiválasztásában és szakszerű, tiszta telepítésében, mert úgy gondoljuk, hogy Önnek is fontos, hogy a telepített rendszer előnyeit, megbízható és üzembiztos működését hosszú távon élvezni tudja.

 

A KLÍMASZERELÉS MENETE:

 

1. KAPCSOLATFELVÉTEL ÉS RÉSZLETEK EGYEZTETÉSE

Először is ide kattintva vegye fel velünk a kapcsolatot és kollégáink hamarosan felkeresik Önt a részletek pontosításával!

2. INGYENES HELYSZÍNI FELMÉRÉS

A kapcsolatfelvételt és az egyeztetést követően meglátogatjuk Önt a helyszínen, ahol közösen meg tudjuk határozni a telepítendő berendezés bel- és kültéri egységének leendő helyét, valamint tájékoztatni tudjuk a munka folyamatáról és véglegesítjük a munkára vonatkozó árajánlatot.

3. A BERENDEZÉS TELEPÍTÉSE

Az árajánlat elfogadását követően, egy megfelelő időpontot közösen egyeztetve elvégezzük a klímaberendezés telepítését, ami (a telepítés körülményeitől függően) megközelítőleg 4-6 órás munkavégzést jelent.

4. BERENDEZÉS ÁTADÁSA ÉS FELHASZNÁLÓI OKTATÁS

A telepítés végeztével, a próbaüzemet követően átadjuk a berendezéshez tartozó és a munkavégzéssel kapcsolatos dokumentumokat, majd tájékoztatjuk a berendezés megfelelő használatáról és biztonságos üzemeltetési módjáról.

 

Fontos megemlítenünk, hogy megfelelően képzett és képesítéssel rendelkező szakembereink minden esetben szakszerű, megbízható, minőségi munkát végeznek és gondosan ügyelünk arra, hogy a munkálatok minél kevesebb roncsolással és szennyezéssel járjanak.

A berendezések átadását követően tájékoztatjuk a berendezés időszerű karbantartásának szükségességéről és módjáról is, hogy a légkondicionálót minél hosszabb távon, biztonságosan tudja üzemeltetni.

 

Amennyiben bármilyen kérdése merül fel a klímatelepítéssel kapcsolatban, keressen minket bátran, kollégáink szívesen segítenek! Elérhetőségeinket ide kattintva találja meg.

MIÉRT MINKET VÁLASSZON?

MEGBÍZHATÓ SZAKÉRTELEM

Munkáink során mindig ellenőrzött és megbízható szaktudással rendelkező személyeket foglalkoztatunk így nem kell aggódnia az elvégzendő munkák minősége miatt.

ÁTLÁTHATÓ ELSZÁMOLÁS

Folyamatos kimutatásokkal átlátható képet adunk az elvégzett szolgáltatások teljesítéséről, hogy cége naprakész információkhoz jusson az üzemeltetési költségek alakulásáról.

PROAKTÍV ÜGYFÉLKAPCSOLAT

Folyamatosan jelezzük észrevételeinket, javaslatokat teszünk a felmerülő fejlesztési-, javítási igényekre vonatkozóan, így cégének elegendő a Core Business-re koncentrálnia.