Bemutatkozás

ÜDVÖZÖLJÜK OLDALUNKON!

Először is köszönjük, hogy ellátogatott weboldalunkra, ahol szeretnénk Önnek minél áttekinthetőbb képet adni cégünk általános működéséről, az általunk nyújtott szolgáltatásokról, valamint a munkáink során elsődlegesen szem előtt tartott alapvető értékekről, minőségi elvárásainkról és a működést érintő alapfilozófiáinkról.

Vállalkozásunk 1985 óta van jelen a magyar piacon, amelyből több mint 10 éve foglalkozunk építőipari és a generálkivitelezési munkákkal és a hozzájuk kapcsolódó létesítménygazdálkodással, műszaki üzemeltetéssel, karbantartással és javítással. Eddigi megbízásaink sikerének záloga, hogy megbízható szakemberek foglalkoztatásával és az ügyfeleinkkel történő folyamatos kapcsolattartással, ügyfél-elégedettség méréssel első osztályú minőségben biztosítjuk az általunk nyújtott szolgáltatásokat.

Elsődleges elvárásaink közé tartozik ügyfeleink elégedettsége, hiszen úgy gondoljuk, hogy egy hosszú távú együttműködés alapja a bizalom és a kölcsönösen hatékony együttműködés.

A tapasztalat azt mutatja, hogy rohamosan változó világunkban egy folyamatos szolgáltatás biztosítása mellett mindig adódnak megoldandó helyzetek (főként a létesítménygazdálkodási szektorban), amelyeket minden esetben igyekszünk rugalmasan kezelni. Elmondhatjuk, hogy megbízóink többsége számára ez kiemelkedő fontosságú, ezért ezt belénk fektetett bizalmuk megerősítésével szokták honorálni.

Az új kapcsolatok kialakítása során arra törekszünk, hogy teljes körű és értéknövelő megoldásokat tudjunk kidolgozni és kínálni leendő ügyfeleink számára a komplex létesítménygazdálkodás területén. Felkutatjuk a lehetséges szinergiákat, kapcsolódási pontokat és azokat a lehetőségeket, amelyek hatékony megoldást tudnak kínálni az általuk felvázolt megoldandó feladatokra.

Az alábbiakban, illetve oldalunk többi részén röviden bemutatjuk az általunk kínált szolgáltatások körét, amely támpontként tud szolgálni abban, hogy milyen jellegű együttmödési lehetőségek kínálkozhatnak a konkrét egyeztetések alkalmával.

Amennyiben az oldalon leírtak alapján megtisztel bennünket bizalmával, kérjük, hogy keressen fel bennünket a kapcsolatfelvétel menüpont alatt található elérhetőségeink valamelyikén! Kollégáink hamarosan egyeztetni fognak Önnel a megadott elérhetőségein és egy személyes találkozó alkalmával szívesen bemutatkozunk Önöknél.

Köszönjük, hogy elolvasta rövid bemutatkozásunkat és reméljük, hogy hamarosan az Önök cégét is elégedett ügyfeleink között üdvözölhetjük!

Őszinte üdvözlettel:

 

Rácz Zsolt
Ügyvezető